Ki teszi meg a legtöbb km-t?

Melyik kar jut el az alábbi helyekre virtuálisan? Pl: Siófok 200 km, Zadar 570 km, Korfu 980 km, Genova 1100 km, Athén 1250 km, Antalya 1730 km, Bilbao 2200 km…, vagy akár messzebbre?

Mit kell tenned?
1. Jelentkezz be a CooSpace-ben az Egyetemi sport online színtérre! Az „Ahová jelentkezhetek”- link alatt válaszd az: Egyetemi sport online! Online rendezvények alszínteret!
2. Tölts le egy applikációt (pl. Endomondo, STRAVA, Nike Run, Sport Tracker) a telefonodra, vagy használd azt, amit eddig is megszoktál!
3. Válassz mozgásformát (szinte bármivel mehetsz, gyalog, futva, kerékpárral, vagy bármilyen önerővel hajtott eszközzel)! Indítsd el az applikációt, a mozgás végén állíts le és mentsd el! Az „Online rendezvények” alszíntérben létrehozott vizsgatesztet töltsd ki és töltsd fel a képernyőfotót, -fotókat a teljesítményedről minden hét végén május 18-ig!
4. Egy héten többször és többféleképpen is gyűjtheted a km-eket.

Jutalmak az egészséged megőrzésén felül:
– A leghosszabb távot teljesítő kar címének elnyerése;
– Az első három leghosszabb távot teljesítő hallgató cím elnyerése;
– 10 értékes nyeremény kisorsolása a résztvevők között.

Bővebb tájékoztatás a CooSpace Online rendezvények színtéren, a Sportközpont honlapján és facebook oldalán, JGYPK TSTI és az EFOP 3.4.3. AP5 honlapján olvasható.

Mozogj minden nap a saját egészségedért és járulj hozzá, hogy a Te karod legyen a legsportosabb az SZTE-n!

Facebook esemény