Retro Disco Zenék Party -> Video Disco -> ELŐSZÖR SZEGEDEN!
Magyarország legnagyobb retro zenei közösségi oldalának szervezésében!

Kedves retro imádó fiatal és örök fiatal barátaink eljött az idő, hogy felidézzük együtt a régi nagy partyk és slágerek hangulatát!
Ezen az estén garantáltan kioltjuk a szomjad a retro zene stílusaival!

-> Úgy táncoltál mint a Hip Hop Boyz?
-> Szereted a vidám, éneklős retro himnuszokat?
-> Téged is megbolondított a 90’s eurodisco láz?
-> Bírod a 80’s italot vagy új hullámot?
-> Tekernéd a legdögösebb funky slágerekre? Ha igen ITT A HELYED!
-> A lemezjátszóknál a Retro Disco Zenék oldal szerkesztői! Dj.Dezi és Szabadi Laci!

Egész éjjel a 80 -as, 90 – es és az újévezred legbulisabb slágerei ÉS VIDEO KLIPJEI garantálják a fergeteges hangulatot!

Video Discoval elevenítjük fel a legnagyobb slágerek hangulatát!

★ Korhatár:
A buli 18+. A beléptetés meggyorsítása érdekében, kérjük, hogy mindig hozzatok magatokkal valamely fényképes igazolványt, és készítsétek is elő. A Hungi területén 22:00 után 18 év alatti személy, felnőtt kísérővel sem tartózkodhat.
★ Amire nincs szükségetek:
Szúró-vágó eszköz, tudatmódosító szerek, valamint más kereskedelmi egységben vásárolt alkoholos és alkoholmentes italok behozatala szigorúan tilos.
★ Dress Code:
Dress code-ként az elegáns és a hétköznapian elegáns öltözködést javasoljuk a rendezvényre érkezőknek. Ezért, ha a Hungiba jöttök, legyetek szívesek otthon hagyni a melegítőt, a papucsot, és más különféle sportosabb darabot, mert ilyen öltözékekben nem fogunk beengedni benneteket.
★ Ruhatár:
Használata kötelező, 200 Ft/ruhadarab. Kérjük a kapott ruhatárjegyeket őrizzétek. Kamerával megfigyelt területet, hogy óvjuk biztonságotokat és értékeiteket. Viszont a klub területén elvesztett, elhagyott értékeitekért, ingóságaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.
★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja!
Asztalfoglalás, információ: +36-20-3336-220

Facebook esemény