Jelentkezési határidő: 2020. július 3.
Nyári táborunkba várjuk azoknak a 7. évnél idősebb, fazekas inasoknak a jelentkezését, akik szeretnék megtanulni az agyagozás csínját-bínját és fazekas segítségével kipróbálnák magukat a korongozásban is. A táborban készült alkotásokat kiégetjük és a nyár folyamán hazaadjuk.
Figyelem!!! A tábor ideje alatt előfordulhat, hogy a gyerekek elfáradnak, sarasak lesznek, de akár az önfeledt játék veszélye is fennállhat, hovatovább elmélyült alkotás is felütheti a fejét!

Gondolván azokra a szülőkre, akik csak egy-egy napra szeretnék táboroztatni a gyermeküket, az idén is lehetőség van előzetes bejelentkezés alapján, napi részvételre is.
Részvételi díj egész hétre: 18.000,- Ft
Napi díj: 4000,- Ft/nap
Étkezés: ebéd + napi finomság

A járványhelyzetre való tekintettel még nem tudjuk biztosan, hogy lesz-e lehetőségünk a tábort megtartani. Mi bizakodunk és tervezünk. Így jelen esetben az igényfelmérés szakaszában tudunk maradni, vagyis, ha szeretné gyermekét ebben az időben velünk táboroztatni, kérjük jelentkezzen előzetesen a 20/ 9528-656-os vagy a 496-327-es telefonszámon munkanapokon 8-14 óra között.

 

Facebook esemény