Idén már 9. alkalommal kerül megrendezésre az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás május 8-án.

A verseny célja, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.
A rendezvény 22:30-kor veszi kezdetét a Nagyállomás előtt az Indóház-téren, ahol a jelentkezők regisztrálhatnak, majd valamivel az utolsó villamos kifutása után indul a futás, ami végig a villamos síneken halad egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójába. (4,5 km)

Ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, számukra a táv kerékpárral is megtehető!

A részvételi díj 1000 Ft, amellyel idén a Szegedi Koraszülött Intenzív osztályt szeretnénk támogatni a Dr. Tekulics Péter a Gyermekekért alapítványon keresztül. Az eddigi villamosfutásokkal már több, mint 3 millió forinttal támogattuk a szegedi gyermekellátást. Ez a nevezési díj egy minimum nevezési díj, ha valaki nagyobb összeget szeretne rászánni a támogatásra, akkor természetesen arra is lesz lehetőség a helyszínen.

A különleges feltételek és a nemes cél biztosíték arra, hogy több száz egyetemista és sportolni vágyó ember közösen, együtt vegyen részt a rendezvényen.

Reményeink szerint több száz résztvevője lesz a rendezvénynek, aminek köszönhetően sokat segíthetünk a Koraszülött Intenzív osztálynak.

A rendezvény végeztével a Szegedi Közlekedési Társaság jóvoltából villamosjárat indul vissza az Indóház térre, mely minden megállóban megáll.

Facebook esemény