❎ 03/13 ❎ GEORGE SMEDDLES ❎ Szeged/Hungi ❎
‼️ ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON ‼️

Mindig is büszkék voltunk arra, hogy akár Kecelen, akár a DTD-ben Kiskunhalason – ÚJ, – itthon még nem játszatott előadókat mutassunk be a közönségnek! Seth Troxler, tINI, Nick Curly, Davide Squillace, Steve Bug, Ilario Alicante, SIS, Johnny D, vagy Mihai Popoviciu és Javi Bora, után ezúttal is egy olyan arcot prezentálunk, akiben biztosak vagyunk, hogy a fenti felsoroláshoz hasonlóan nagyon sokat fogunk még hallani a következő években…

👉 George Smeddles 👉 az elmúlt időszak egyik legtehetségesebb producere és dj-je! Trackjei az igazi seggrázós, sexy groove-os house legjobb cuccai, melyeket ▶️ Marco Carola épp oly előszeretettel pörget, mint ▶️ Jamie Jones vagy éppen ▶️ Steve Lawler!

A szakma nem véletlen tartja emberünk az egyik legtehetségesebb figurának, akinek 👉 Max Chapman-vel közös kiadója a Resonance Records folyamatosan szállítja a legjobb tech house darabokat!
▶️ James Cole és ▶️ Pat Duff mellett ▶️ Rizkid, a The Debut csapatából alkotja majd a hazai supportot!

★★★ DJS ★★★

▶ George Smeddles
▶ James Cole
▶ Pat Duff
▶ Rizkid
——————
▶ AlliWant Music

EXTRA klub dekor
EXTRA VIP area
EXTRA konfetti ágyú
***************************

★ Korhatár:
A buli 18+. A beléptetés meggyorsítása érdekében, kérjük, hogy mindig hozzatok magatokkal valamely fényképes igazolványt, és készítsétek is elő. A Hungi területén 22:00 után 18 év alatti személy, felnőtt kísérővel sem tartózkodhat.
★ Amire nincs szükségetek:
Szúró-vágó eszköz, tudatmódosító szerek, valamint más kereskedelmi egységben vásárolt alkoholos és alkoholmentes italok behozatala szigorúan tilos.
★ Dress Code:
Dress code-ként az elegáns és a hétköznapian elegáns öltözködést javasoljuk a rendezvényre érkezőknek. Ezért, ha a Hungiba jöttök, legyetek szívesek otthon hagyni a melegítőt, a papucsot, és más különféle sportosabb darabot, mert ilyen öltözékekben nem fogunk beengedni benneteket.
★ Ruhatár:
Használata kötelező, 200 Ft/ruhadarab. Kérjük a kapott ruhatárjegyeket őrizzétek. Kamerával megfigyelt területet, hogy óvjuk biztonságotokat és értékeiteket. Viszont a klub területén elvesztett, elhagyott értékeitekért, ingóságaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.
★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja!
Asztalfoglalás +36-20-3336-220

Facebook esemény